Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011 őszi/ téli frizuratrendek

2011.09.05


Lófarok

A hosszú hajhoz leginkább a lófarok illik az őszi- téli időszak idején. Azonban most nemcsak a fej legtetején kezdődhet, hanem mélyen, a tarkónál. Lehet laza, mint Alexander Wang kifutóján, vagy erős, mint Ralph Lauren modelljeinél.

 

 

Konty

A 2011/2012 ősz/tél a konty számára is kitűnő lehetőségeket kínál. Volumen-növelővel hordhatjuk a fej legtetején, mint Donna Karan-nál, vagy szorosan, mint Giles Deacon esetében, de lazán is (Michael Kors).

 

 

Hajfonat

A laza, hanyag hajfonat éppúgy trendy (Emilio Pucci, Lanvin), mint ahogy az aszimmetrikus változat, amely rendkívül figyelemfelkeltő (Rag & Bone).

 

 

Kiegészítők

Bármely frizurát díszítheted kiegészítőkkel. Hajráffal elegánsan hátrafogott frizura, az egyik oldalra hajcsattal rögzített konty, hajpánttal ellátott copf, és trendy hajgumik alkalmazása következhet.

 

 

Kiengedett haj

Ha szabadon kiengedve szeretnéd hordani hajad, annak sincs akadálya. Göndör loknik (Cavalli), kissé feltupírozva (Marc Jacobs), röviden frufruval (Diane Fürstenberg), vagy enyhén hullámosan (Rodarte).

 

 

Hátrazselézett változat

Legyen hosszú, vagy rövid a hajad, a frizuratrendek nyílt utat engednek a hajzselének. Erőteljesen, szabálytalanul hátravetett (Dolce & Gabbana), feltupírozott póni (Missoni), fiúsan hátrafésült (Preen), vagy éppen nőies konty (Yves Saint Laurent).

 

 

Banán- variáns

A banánszerűen feltűzött haj meglehetősen extravagáns hatást kelt. Dolce & Gabbana klasszikus módot választott: hajcsatokkal van hátrafogva a tupírozott haj. Carolina Herrera kifutóin egy vízszintes ,,banán” formát csodálhattunk meg, a Fendihez hasonlóan, amelynél még hajpánt is díszítette a frizurát. Vera Wang esetében egy kisebb lófarok is látható.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.