Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elő a vörössel!

2011.09.22

 

Michelle Monaghan a vörös ciklonok képviseletében látható. A Torontóban  megrendezett Nemzetközi Filmfesztivál alkalmával mutatta be először új frizuráját: a vöröses- barnás tincsek remekül passzolnak enyhe, világos arcszínéhez.

 

 

Drew ötvözi a hétköznapi stílust a romantikus- nőiessel. Ehhez a frizurához vállig érő haj szükséges, amelyet lágy hullámokkal tehetsz tökéletessé. A színésznő természetesen szemöldökét is vörösre festette a természetesség kedvéért.

 

 

Emily Blunt-ot eddig barna tincsekkel láthattuk. Mostanság azonban decens vörösre váltott a hölgy. Ha csak tesztelni szeretnénk ezt a szint, de még nem merünk intenzív vöröset kipróbálni, akkor ez az árnyalat nyerő választás.  

 

 

A 21 éves Kristen Stewart bemutatja, hogy a vörös színt hogyan hordjuk vadabban. Míg az Alkonyat idején sötétebb hajjal láthattuk, az MTV Movie Awards eseményén új árnyalattal köszöntötte rajongóit. A sötét szemsmink színben hozzáillő tónusokkal teszi a pontot az „i”-re.

 

 

Emma Stone már egy egész palettát állított föl, már ami a hajszint illeti: szőke, barna, és vörös keveredik egyszerre. A ferde, féloldalas frufru, és a göndör loknik ravasz róka külsőt kölcsönöznek neki, amihez természetesen a cserfes mosoly is hozzájárul.

 

 

Scarlett Johansson a letisztult eleganciát képviseli. A vörös nemcsak vadságot, hanem kifinomult ízlést is nyújthat, ha a mahagóni árnyalatú hajból magasan feltűzött kontyot készítünk, és világos arcszínnel párosítjuk. A szemhéjra azért jöhet egy sötétebb árnyalat, az ajkakhoz pedig visszafogott szájfény illik. Már kész is az időt álló elegancia stílusa!

 

 

Blake Lively világosszőke álomsörényéről volt eddig ismert. „A Pletykafészek” sztárja egyszer csak úgy döntött, hogy sötétebb, erőteljesebb árnyalatra vált át. Az új választás kitünően illik bőrszínéhez.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.