Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Frizurák & hosszú haj

2011.09.27

 

Klasszikus hajvágás

Először végezzük el az oldali elválasztást közel száraz hajunkon. Ezt követően a hajvégeket tegyük formázottá körkefével, és rögzítsük a kinézetet hajlakkal. Elegáns frizura, amely enyhe lágyhullámot biztosít.

Szalon/ Designer: Schwarzkopf

Tupírozott frizura

Frissen mosott hajunkra oszlassunk el volumennövelő habot, hővédő készítményt, és szárítsuk meg! Végül a fej tetején tupírozzuk fel a szálakat, és a tincseket intenzíven fésüljük át!

Szalon/  Designer: Toni

Tengerparti hullámok

A varázslatos hatás eléréséhez hajformázó habra, és nagyméretű hajcsavarókra lesz szükséged. Vadóc megjelenést tükröz, amely garantált figyelmet kap majd.

Szalon/ Designer: John Frieda

Fodros hatás

Hajmosás után a szinte száraz hajat maxi hajcsavarókra tekerjük föl, és a hajszárító összes szintjét igénybe véve szárítsuk meg! Fontos: A hideg fokozatot se felejtsük el! Ezután tökéletesítsünk stílusfésűvel a tincsek formáján! Felül egyenesebb, a hajvégeknél hagyjuk meg a hullámokat! A fejtetőn válasszuk szét a hajat a képen látható módon, vegyes irányba, és rögzítsük hajlakkal!

Szalon/ Designer: Schwarzkopf

Hajfonat Rapunzel módjára

Hajmosás után dolgozzuk bele hajunkba a volumennövelő habot, és hagyjuk megszáradni! Majd irányítsuk egyik oldalra hajunkat, és vigyük át vállunk fölött! Fonjuk be hajunkat, de a frizura lényege a lazaság. Ne legyen túl szoros, és szabályos a hajfonat! Sokkal vonzóbb, ha nem a pontosságra törekszünk. Romantikus hatást kelt.

Szalon/ Designer: Redken

Fényes kreáció

Mindenképpen szükséged lesz hajkiegyenesítőre, amelynek használata után válaszd szét a hajtövének vonalát stílusfésűvel! Rögzíts hátul egy egyszerű kontyot, elől pedig hagyd szabadon néhány tincsedet a bal oldalon! Feltűnő, elegáns viselet.

Szalon/ Designer: Philips

Letisztult megjelenés

A nőies, ugyanakkor túlzásokat kerülő stílus: engedd szabadon hajad, egyenesítsd ki hajsütővassal, és ne feledkezz meg a csillogást biztosító hajpermetről sem!

Szalon/ Designer: Philips

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.