Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rövid frizurák tárháza

2011.10.07


Glam- rock: az „Ides of March” premierjén meglehetősen változatos frizurával jelent meg Evan Rachel Wood. Az oldalelválasztás, és a hullámos tincsek rockos megjelenést kölcsönöztek számára.

 

 

Vanessa Hudgens arra kényszerült, hogy ezen a nyáron megváljon hosszú hajzuhatagától a „Gimme Shelter” című filmforgatás kedvéért. A rövid stílus is jól megállja a helyét.

 

 

Carey Mulligans-hez sokkal inkább illik a szőke pixie frizura, mint a barna bubi. Oldalt elválasztott, egyszerre elegáns, és praktikus.

 

 

Rihanna egy sokszínű kaméleon. Amikor épp úgy érezzük, nem tud többet kihozni magából, tévedünk. Habár jelenleg vörös lobonccal hódít, a 2009-es nyári frizurája is emlékezetes marad: a karamella, és fekete csokoládé árnyalata kitűnő párosítás!

 

 

Pink parti- megjelenése: oldalt rendkívül rövid, míg a fej tetején hosszabb haj jellemzi, amelyet ezüst kiegészítőkkel dobott fel.

 

 

Audrey Tautou fodros, rövid frizurája kislányos hatást kelt, ugyanakkor eleganciáról is árulkodik.

 

 

Ginnifer Goodwin egy szemtelen pixie változatot mutat be, amelyet kör alakú sárga fülbevalóval tett játékossá.

 

 

Silvie van der Vaart igazi dámaként pózolt a kamerák kereszttüzében. A hullámos loknik, az óriás fülbevalók, és a csábító mosoly gondoskodik a nőies hatásról.

 

 

Keira Knightley a bubi képviseletében áll jelenleg, de a pixie is szokatlanul jól áll neki. A fiús fazon kényelmes viseletnek bizonyult.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.