Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A legszebb filmbéli párok

2011.12.28

 

Rómeó és Júlia

Shakespeare drámájának főszereplői kétségkívül kultikus álompárt alkotnak. Az 1997-ben megfilmesített műben Claire Danes, és Leonardo DiCaprio méltó megtestesítőként keltették életre a fiatal szerelmeseket.

 photo c35845fb-2fb7-4c93-931f-778b3f45698a_zpsdd9954d1.jpg

Edward és Bella

A legszebb filmbéli párt azok alkotják, akik a valóságban is egymásba szeretnek. Kristen és Robert között felvillanó szikra hozzájárult a hiteles alakításhoz. Az „Alkonyat” végeztével új vizekre eveznek, és próbálgatják szárnyaikat új műfajokban.

 

A miniszterelnök, és Natalie

Hugh Grant számos partnert tudhatott már az oldalán, de még egyikükkel sem került olyan harmonikus viszonyba, mint Martine McCutcheonnal, az „Igazából szerelem” klasszikus karácsonyi filmben. Az újdonsült miniszterelnök, és a félénk háztartási alkalmazottként feltűnő hölgy rendkívül aranyos párt alkotott.

 

Tom és Summer

Szerelem első látásra valószínűleg létezik- realizálta Tom Hansen (Joseph Gordon- Lewitt), amikor először találkozott új kolléganőjével, Sommer Finn-nel (Zooey Deschanel). Az „500 nap nyár” című produkcióban olyan meghatóan küzdött a nagy szerelemért (a karaoke jelenet kiemelten ajánlott), hogy már-már összetörte a szívünket.

 

Hermione és Ron

Míg az első „Harry Potter” filmben latolgathattuk, hogy Harry (Daniel Radcliffe) és Hermione (Emma Watson) egymásba szeret, a fináléban Ron és Hermione egymásra találásának lehettünk szemtanúi. Az egyik legmágikusabb pillanat megfilmesítését csodálhattuk meg.

Baby és Johnny

Vajon folytatódott-e az izgalmas nyár után Baby és Johhny közti fellángolás? E kérdés helyett a lényeget a táncjelenetek alkotják, amelyek szikraként peregtek a mozivásznon, később pedig a nappalinkban, ahol újra- és újra megcsodálhattuk a „Dirty Dancing” álompárjának alakítását.

 

Thomas és Vada

A „My Girl” az első csók pillanatát mutatta be, amely felejthetetlen jelenetet alkotott Thomas (Maculay Culkin), és Vada (Anna Chlumsky) alakításában. Őszinte barátság, amely szoros köteléket képezett a fiatalok között. Thomas bebizonyította igaz szeretetét, amikor élete árán próbált rátalálni a lány elveszett gyűrűjére. A dráma az emlékek megőrzésére ösztönöz.

 

 

Johnny és June

Aligha akad olyan pár, amely drámaiabban mutatna, mint Johnny (Joaquín Phoneix) és June (Reese Witherspoon) „A nyughatatlan” című filmben. Lényeges, hogy a sztori valós történeten alapul, így még érzékletesebben reprezentálja az érzéseket.

 

Scharlett és Rhett

504 millió néző nem tévedett: Scarlett O’Hara (Vivien Leigh) és Rhett Butler (Clark Gable) az „Elfújta a szél” alkotásban a filmtörténet legvarázslatosabb párjaként került a köztudatba. 1960-ban tíz Oscar díjjal méltatták a produkciót, amely az érték megbecsülésére hivatott.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.