Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mennyit jelentek a számára?

2011.08.18

Egy párkapcsolat először csak a közösen eltöltött szórakozásról szól. Ilyenkor még nem tudhatjuk, hogy mi fog kisülni a dologból. Előfordul, hagy hagyjuk a szemünk előtt elsétálni a szerelmet. Egy pár jel azért megvan arra is, ha netalán meg akarunk bizonyosodni afelől, hogy ez egy komoly kapcsolatnak ígérkezik.

http://images.jupiterimages.com/common/detail/60/48/22574860.jpg

Ismerkedés

Ha egy fiatalembert egy-két napja ismertél meg, (pl. közös helyen tanultok, dolgoztok), és ő már az első pillanatban telefonszámot cserél veled, annak két oka lehet:
-annyira megtetszettél neki, hogy le sem tudja venni rólad a szemét, nem tudja türtőztetni magát.
-afféle csélcsap típus, aki gyakorta megteszi ezt más lányokkal is. Csak egy dolog vezérli: növelni az összegyűjtött trófeák számát.
Ahhoz, hogy kiderítsd, mik az igazi szándékai veled, figyeld meg az első randevún!
Az udvarias viselkedés már plusz pontnak számít (lesegíti a kabátod, kihúzza neked a széket). A vacsora alatt nemcsak magáról beszél, hanem téged is meghallgat. Nem fojtja beléd a szót, hiszen ha igazán érdekled, akkor nem magáról fog órákig ódákat zengeni. A vacsora után ő fizeti a számlát, s ha túl késő van, felajánlja, hogy hazavisz a kocsijával, de természetesen csak a házad kapujáig kísér, és nem akarja rögtön kihasználni a helyzetet. A korai együttlétből az következhet, hogy nem fog téged komolyan venni, és csak egy egyéjszakás kaland leszel a számára. Persze akadnak kivételek, amikor éppen egy ilyen egyszeri kaland fordul tartós kapcsolattá, de ez általában ritkán következik be. Minél elérhetetlenebb vagy a számára, annál inkább égni fog benne a vágy, hogy a magáénak érezhessen. Ha rögtön megkap, akkor gyorsan teljesül a kívánsága, és már nem leszel érdekes a számára.

Közös programok, és tartós kapcsolat

Ha már együtt jártok, az jó jel a kapcsolat komolyabbra való fordulását illetően. De ezen belül is meg kell tudnod, milyen helyet foglalsz el az életében.
Amikor fontos vagy neki:
- Bármilyen munkahelyi vagy személyes gondja van, azonnal hozzád fordul tanácsért, mert tudja, hogy meghallgatod, bízik benned, és számít rád.
- Ha sikerei vannak, azt is veled közösen szeretné átélni, hisz nemcsak a bajokban, hanem a boldogságban is osztozni akar veled.
- Ha valamiben teljesen nem értetek egyet, nem akarja, hogy ez a kapcsolat rovására menyjen, így próbál kompromisszumra jutni veled.
- Kiáll melletted, még a családjával szemben is, mert tudja, hogy te vagy a legfontosabb számára.

http://farm1.static.flickr.com/22/28186447_7bd3f75194.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.