Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért gondolok folyton rá?

2011.08.19

 Előfordult már veled, hogy egy másikra gondoltál, míg a barátoddal harmonikus a kapcsolatod? Ez mindenkivel megeshet. Ha tartós kapcsolatod van valakivel, de egy másik srácon az utcán sétálva megakad a szemed, az még nem jelent semmi rosszat, hisz az emberi szem épp arra van, hogy használjuk.

A gond csak akkor kezdődik, ha ezt ő is észreveszi, egyre gyakrabban futtok össze egymással a parkban, és mindketten többet akartok. Ezt nem lehet elsietni. Jól át kell gondolni, hogy mi a fontosabb:

1. Egy pillanatnyi fellobbanás miatt kockáztatni eddig meglévő, nagy nehezen összehozott kapcsolatunkat, vagy

2. Hagyni, hogy elmenjen a szemünk előtt, megőrizve a hűség tulajdonságát.

A döntés nem egyszerű. Előfordulhat, hogy az igazi boldogságot nem a meglévő, hanem az újonnan színrelépett ifjú tudja tálcán kínálni nekünk. Ha erre nem lépünk, és egy helyen tétovázunk, sosem tudjuk meg mi lehetett volna belőle. Ugyanakkor a bennünk megbízó jelenlegi partnerünket sem szabadna becsapni. Ha úgy érzed, hogy minden nappal egye inkább vonzódsz a másik kiszemelthez, szíved jobban kalimpál, amikor meglátod, pozitív érzéseid megsokszorozódnak, és ő is viszonozni látszik ezt a folyamatot, akkor tényleg eljött az idő, hogy a másik barátoddal szakíts. Mielőbb meg kell tenned, nem kezdhetsz el kettős játszmát, mert az egyrészt nem tisztességes, másrészt előbb-utóbb úgyis kiderül.

A szakítás pillanata szinte majdnem olyan nehéz, mint bevallani a másiknak, hogy többet érzünk iránta, mint egy puszta barátság.

Nem jó folyton halogatni a dolgot. Le kell ülni vele egy kávézóban, és szép lassan, higgadtan elmagyarázni, hogy sajnos vége. Persze a reakció nem éppen nyugodtnak várható, mert az ő helyében te sem repdesnél örömödben. Természetes, ha zokon veszi, de ez ezzel jár. Ha az igaz boldogságot keresed, nem horgonyozhatsz le valaki mellet örökre, miközben a szíved másért zakatol. A köztetek lévő kapcsolat a mélypontjára jut, de ne próbáld meg vigasztalni, mert az nem fogja begyógyítani a sebeket. Ehelyett keresd meg az újonnan megismert Igazit, és élvezd vele a szerelem minden egyes pillanatát!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Simple Ways to Farther down Blood Pressure

(ATheptioth, 2018.10.12 00:59)

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-de-france/

Violent blood stress

(ATheptioth, 2018.09.27 15:58)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-how-long-does-it-last/