Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mivel ajándékozzam meg?

2011.08.18

Eddig megszokhattad, hogy mit szeret az anyukád, nővéred, bátyád, így könnyebb volt nekik ajándékot venni, mint az alig ismert barátodnak. Pánikra semmi ok! Elég, ha néhány dolgot megfigyelsz!

1. Ha már úgyis elég sok időt töltötök együtt, megkérhet, hogy próbáld ki a hobbiját. Általában a sportért minden fiú odavan. Ha a példaképének tartott focistájáról egy életrajzi könyvet ajándékozol neki, azt mindenképpen nagyra fogja értékelni. De előbb jobb, ha meggyőzödsz arról, hogy ez még nincs-e meg neki, mert az lelombozó, ha a második példánnyal leped meg.

 

2. Amit ajándékozol, az ne legyen közönséges. Ahogy a filmekben is láthattuk, a nők alkalom adtán egy masnis csomaggal lepik meg kedvesüket, majd miután az kinyitotta, egy csipkés fehérneműt talál benne, mire a nő azt mondja: ,,Ezt neked vettem, drágám!". Ha teheted, ezt kerüld el. Az ilyen meglepi arra utal, hogy testiségre vágysz. Ha csak kialakulóban van köztetek a kapcsolat, és csak pár hónapja ismeritek egymást, ez negatív irányba lendítheti a viszonyt.

3. Nem tudod eldönteni, hogy saját kezüleg vagy előre elkészített ajándékot adj neki? Inkább légy kreatív. Jöjj rá, mi az, amiben mindenki ügyesnek tart, és hozd a legjobb formádat! Nem kell, hogy egy mestermű legyen, de az fontos, hogy rád fogja emlékeztetni. Ha varrni szeretsz, készíts neki egy pólót. Ha a rajzolásban vagy profi, vedd elő a fényképét, egy papírt, ceruzát, és már kezdheted is az alkotást!

Amikor a fiú meglátja, hogy sokat dolgoztál vele, te magad készítetted neki, gondosan megőrzi majd az ajándékod.

4. Ha semmi tárgy sem jut az eszedbe, amivel meglephetnéd, vadd elő a szakácskönyvet, vagy kérd meg az aranykezű anyukádat, hogy segítsen egy szív alakú tortát sütni.

Ennek senki sem tud ellenállni. Főleg, ha a tejszínhabbal az ő és a te nevedet vésed rá a sütire. Szülinapra kiváló választás!

5. Amit inkább jobb elkerülni: ne vegyél méregdrága ajándékot a számára, mert kellemetlenül fogja magát érezni, amiért ő egy kevésbé értékes tárgyat vett neked. Papuccsal, vagy zoknival se lepd meg! Azért legyen benned egy kis fantázia!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.