Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ő az igazi?

2011.08.24


Előbb-utóbb minden lány életében elérkezik a nagy pillanat, amikor meglát egy olyan ifjút, aki miatt megszűnik körülötte a világ. Ez romantikusan hangzik, de mi a biztosíték, hogy ez tényleg bekövetkezik majd egyszer?

Akás suliban, munkahelyen, vagy az általad gyakran látogatott kávézóban is megeshet az eset. Ahhoz, hogy ne kelts magadban hiú ábrándokat, elég, ha figyelsz a részletekre!

1. Az első találkozásnál természetes, hogy magadban dúlni kezdenek iránta az érzelmek, míg az ő reakcióját nem nagyon figyeled. Ilyenkor próbálj józan maradni, és ne csak a magad ,,szerelembe esésével" törődj, hanem figyeld meg az ő arcát is, ha rád tekint. Ez persze nem lesz könnyű, hiszen ki tudja, mi járhat a fejében? Egy biztos, ha rámosolyogsz, és ő viszonozza, akkor kezd valami kialakulóban lenni,

2. Ha egyre többször jön veled szembe, és a puszta szempillantás helyett azt veszed észre, hogy a köszönést követően társalgásba kezd veled, próbálj meg érdeklődést mutatni az őt foglalkoztató témák iránt. Ha azt látja, hogy azonos hullámhosszon vagytok, jól fogja érezni magát veled.

3. Ha egy másik lány is feltűnik a színen, ne kezdj el a féltékenység miatt a megszokottól eltérően viselkedni, mert ő ezt észreveheti.

Negatív pont: ha azt látod, hogy a többi lányhoz is hasonló nyitottsággal közeledik, mint hozzád, akkor ne fűzz hozzá túl nagy reményeket. A veled való kapcsolata számodra jelentős kezdet, de számára csupán megszokott dolog.

4. Egy tartós kapcsolat kialakulásához fontos a szabadság. Ne mutasd ki előtte a legbensőbb érzelmeidet! Az iránta való túlzott szeretet, a nap minden percében való telefonhívások, és e-mailek egy szerelmi fojtogatásnak foghatók fel. Ha nem hagyod, hogy élje a saját életét, folyton beleavatkozol, megláncolva fogja érezni magát, és minél előbb el fog menekülni előled.

5. Egy kis titokzatosság csak érdekesebbé tehet egy szerelmi viszonyt. Nem kell az egész életed elmesélned neki, beleértve a munkahelyi gondjaidat is. Ha vonzó akarsz lenni a számára, akkor csak apránként bontsd ki a "csomagot".

6. A legfontosabb, amit sose kérdezz meg tőle: " Ugye szeretsz még?" - Ez a kérdés bizonytalanságot fejez ki. Ha meghallja ezt, azt a gondolatot keltheted benne, hogy kapaszkodsz belé, és nem vagy róla meggyőződve, hogy ő odavan érted. Ha magabiztosnak lát, akkor kicsit fel is néz majd rád.

7. Ne hagyd, hogy az együtt töltött napok elszürküljenek! Mindig vigyél egy újabb színt a kapcsolatotokba! Ez lehet egy új hajszín, egy ajándék a számára, vagy ha eljuttok odáig, egy szerepjáték az együttlét előtt.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.