Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmi praktikák

2011.08.21


1. Ne tartsd szorosan a gyeplőt!


Ha egy párkapcsolat veszi kezdetét az életedben, meg kell tanulnod odaadónak lenni, és nemcsak a saját érdekeidet figyelembe venni, hisz ez fordítva neked sem esne jól. Pl. a kiszemeltet miután sikerült meghódítanod, nem várhatod el, hogy mindig csak veled foglalkozzon. Attól, hogy együtt vagytok, természetes, hogy sok ídőt szeretnél vele tölteni, de hidd el, ha nem tartod szorosan a gyeplőt, nem hívogatod a nap minden percében, akkor ő fog rájönni, hogy hiányzol neki, így magától fog megkeresni. 
Ha hagyod, hogy ő menyjen utánad, akkor hosszú ideig megmarad neked: sok ideig folytatni fogja az udvarlást, és mindenáron arra fog törekedni, hogy elfoglalja nálad az első helyet.

2. Ne rendezz féltékenységi jelenetet!

A férfiak nem szeretik, ha barátnőjük minden adandó alkalmat kihasznál, hogy féltékenységi jelenetet rendezzen. Ezzel gyerekesnek, és egy nyavalygó libának fogja tartani. Csak akkor légy igazán dühös, ha kellő okod van rá. Pl. attól, hogy kezet fog egy ismerős lánnyal, és te azt hiszed, máris elcsaklizta előled a az illető, nem kell patáliát csapni.

Viszont, ha már igazán közel kerül egy másik lányhoz, bármilyen nehéz is, ne fakadj ki könnyekkel elárasztva a lakást, hanem határozottan add ki az útját! Így erős lány leszel, ő pedig nem egy nyávogó lányként, hanem egy józan, magabiztos nőként fog rád visszaemlékezni. Így nem fogod kinevettetni magad, sőt, a végén ő fog az ajtód előtt könyörögni.

3. Ne vidd el mindig a plázába magaddal!

Vannak olyan esetek, mint például a ruhavásárlás, amit a férfiak ki nem állhatnak. Ha egy plázában már hat órája körbeviszed mindegyik butikba,  nyolcvanszor felpróbálsz egy ruhát újra-, és újra, ezt mi lányok elviseljük, de a párunknak idővel terhessé válik ez az érzés. Sokkal jobb, ha akkor hívod meg magadhoz, miután hosszas keresgélést követően sikerült kiválasztanod és megvenned az ideális ruhát. 
Ha ebben a szerelésben leped meg egy általad készített spagettis vacsoránál, sokkal érzékibb hatást keltesz, minthogy vele vetted meg a ruhát, és ő már belefáradt a hosszas várakozásba, míg sikerül eldöntened, melyik darabot válaszd. Ezt inkább az egyik barátnőddel intézd el...

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.