Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tiniregény- Stephie Davies: Szerelem több szólamra

2011.09.04

 

Amikor a kezembe vettem a könyvet annak idején, azt hittem, kissé unalmas lesz. Az írónő személye ismeretlen volt számomra. Nem igazán tudtam, mire számíthatok. Ennek ellenére pillanatok alatt megemészthető a sztori. Klasszikus tiniregény, amelyet nem fogsz tudni letenni!

 

 

Lily Gardner nem éppen a legnépszerűbbek közé tartozik. A rákényszerített zongoraórák miatt semmi ideje sem marad a társasági életre. Mit tegyen egy leány, ha különcsége miatt nem éppen álmai életét éli? Az iskolabál közeledik, de még mindig nincs párja. Vajon a rámenős lacrosse játékos, Les, vagy az észvesztően jóképű dobos, Rafe nyeri el Lily szívét? Az önmegvalósítás ugyan hazugsággal indul, ami kissé feje tetejére állítja az eseményeket a tetőpontnál, de épp ez az összegabalyodott szál teszi izgalmassá a sztorit.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:)

(Kökény Evelin, 2017.01.26 20:46)

esetleg feltudnád tölteni a könyvet sehol nem találom hogy letöltsem

verus.vmv@citromail.hu

(Verus, 2012.05.25 11:14)

Hihetetlen ez a konyv.... És bar kicsit túl egyszerű a történet és kiszámítható megis nagyon érdekes és letehetetlen!

Én csütörtök négy körül megkaptam aztán kulonoram volt ezért csak 8kor kezdtem bele! És uuuuh.... Éjjel 1:20kor be is fejeztem! Nagyooon jó és magával ragadó! Bemutatja h egy zongora zseni is lehet bizonytalan...sőt lilynek meg magánélete sincs... Ám ezt nem nézi jó szemmel... <3 ami nagyon tetszett Rafe-bán az az h nem tokeltes nem tudom ki olvasta a szent Johanna gimit... Nagyon ajánlom személyes kedvencem <33 de abban a fiú tökéletes... Tényleg... Mindenben profi és blablabla... Jó pont ezért lehet teljesen bele esni de itt rafe ugyanúgy elvarázsol.... Engem lagelabbis mindenképp :))

Szentlőrinc

(Bernii, 2011.11.02 13:43)

Imádom,imádom ezt a könyvet .
Irtó hamar kiolvstam.!!!?
Ez a Lily csaj kicsit zavarodott szegény.