Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Heidi: harc a sikerért!

2011.08.19


Névjegy

Teljes neve: Heidi Klum
Született: 1973. június 1.
Születési hely: Bergische Gladbach, Németország
Nemzetisége: német
Apja: Gunther (kozmetikai cégnél dolgozik)
Anyja: Erna (fodrász)

Szeme színe: barna
Haja színe: barna
Magassága: 5' 9.5"
Súlya: 127 lbs
Méretei: 35 34 24
Férje: Ric Pipino (hajszobrász), majd 2005-től Seal
Foglalkozása: szupermodel, színésznő, parfümcég tulajdonosa
Postacíme:c/o IMG Models, 304 Park Avenue South Penthouse North, New York NY 10010Élete, modellkedés és színészkedés

Heidi Klum  1973  június 1-én született  Németországban.  Karrierjét tekintve egyaránt modell, divattervező, énekesnő, és televíziós producer.  Mostanra olyan népszerűségnek örvendő magazinokban szerepelt már, mint a Vogue, Elle, és a Marie Claire. Széles körben ismertté vált, miután fellépett a Victoria's Secret bemutatóján. Emellett láthattuk őt a McDonald's, a H&M, és a Liz Claiborne arcaként is.Ráadásul televíziós karrierje sem elhanyagolandó.  Számos tv-s produkcióban lépett föl, mint a Spin city, Sex and the city, és a Yes, Dear. A Blow dry című film egyik szerepét is megkapta.
2007 júliusában becslések szerint 8 millió $-os keresettel rendelkezett. A világ 15 legjobban kereső modell listáján Heidi foglalja el a 3. dobogós helyet.Project Runaway

2004-ben ezzel a címmel indult el az a valóság show, melynek ő volt a házigazdája. Különböző divattervezők szálltak versenybe azért, hogy lehetőségük nyíljon bemutatni egyéni kreációjukat a New York Fashion Week-nél.

Heidi, a divattervező

A német modell nem állt meg egy helyen, hanem egyre feljebb, és feljebb tört karrierjében. Megtervezte saját ruhakollekcióját az Otto katalógusnak.

A Brikenstock márka cipellőit is kibővítette egyedi topánkákkal. Tervezett ékszereket a Mouawad-nak, és természetesen fürdőruhákat is. A Victoria's Secret egyik fehérneműkollekcióját is megtervezte "The Body" néven.Érdekességek

Saját parfümmel is előállt, mi több, egy új rózsafajtát is róla neveztek el.
2004-ben megjelent egy James Bond videójáték szereplőjeként, ahol dr. Katya Nadanovát játszotta.
Számos zenei videóban vett részt, pl. Kelis 2. Wanderland című albumához is hozzájárult.
2006 novemberében jelent meg saját albuma Wonderland címmel. Az ebből beáramló összeget saját szülővárosában az egyik gyermek alapítványnak adományozta.


Magánélet

Heidi 1997-ben ment feleségül Ric Pipino-hoz, a hajszobrászhoz, akitől 2002 novemberében vált el.  Ezt követően volt egy rövidebb viszonya  a  Red Hot Chili Peppers  egyik tagjával, Anthony Kiedissel,  majd a Formula One menedzserével, Flavio Briatore-val.
2003-ban született meg Heidi és Flavio közös gyermeke, majd 2004-ben adott életet a modell Helene "Leni" Klum nevű kislányának. Seal-el való találkozása után 2005-ben házasodtak össze Mexikó tengerpartján. Négy gyermeket hozott világra: Helene "Leni" Klum, Henry Günther Ademola Dashtu Samuel, Johan Riley Fyodor Taiwo, Lou Samuel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.