Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


India varázsa

2011.08.18

Ezt a jelmezt felöltheted egy jelmezbálra, de a hétköznapokban is egyedivé válhatsz tőle. Az indiai nők nagy hangsúlyt fektetnek a sminkelésre, ami kiemeli arcuk szépségét.

1. Fekete szemtus
A vastag szemtus elsődleges fontosságú. Vidd át a szemed környékén, de arra ügyelj, hogy az alsó részre vékonyabb vonalat húzz. A tekintetedet csábítóvá teheted egy szempilla-hosszabbító spirállal, de ha ezt túl bonyolultnak tűnik, egyszerűen csak helyezz fel műszempillákat! Szemhéjadra tehetsz egy  lila árnyalatot.

 photo f6f9e5dc-82ec-4507-82af-02c5a622ac82_zpsc8f924a2.jpg

2. Kiemelt ajkak
Az indiai nők szája mindig sötét színnel van kihangsúlyozva. A tiszta vöröses árnyalat kelti a legnagyobb feltűnést, de az is figyelemreméltó, ha bézs színt alkalmazol. A pasztell árnyalatokat most felejtsd el! A nőiesebb színeket vedd elő!

 photo 4123132e-a07b-4a7a-87aa-31fa9960df6e_zpse2dbf1c2.jpg

3. Enyhe pír
A szem és a száj éppen elég ahhoz, hogy feltűnő legyen a megjelenésed. Az arcodra nem kell extra erős pirosítót használnod, de porcelánfehérré sem kell kipúderezned. Egy enyhe rózsás pír is megteszi. Ha a tükörbe nézel, máris elérted a kívánt hatást!

 photo bridaltreatments_zps5f93e7ae.jpg

4. Selymes haj

Az ébenfekete sötét hajzuhatag mindig fénylő, és ápolt. Ennek érdekében mosd meg a hajad tükörfénysamponnal, majd egyenesítsd ki hajformázóval. Ha hetente kétszer hajtod végre ezt a műveletet, akkor egész héten csillogó lesz a hajad!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.