Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pikáns színek

2011.08.24


Strasszos

Kétszeresen is csillogó: a festést aranyszemű csillámos lakkal végezzük, a nagylábujj körmét pedig még külön apró kristályok díszítik.

Elkészítés: Fesd be a körmeidet fehér lakkal, majd a nagy lábujjadon a még nedves lakkba nyomd bele a köveket. Utána erősítsd meg őket színtelen lakkal. Tartósabb, ha az egész körmödet átkened.

Katicabogár

A természet szépsége elevenedik meg! A katicabogár nem hiába kapta a lady nevet. Nőies, játékos megjelenést kölcsönöz a minta.

Elkészítés: Fesd be a körmöd a megkívánt piros színre, és hagyd megszáradni. Utána fekete lakkal fesd a pöttyöket, de vigyázz, ha nem sikerül, az alapszínt is le kell mosnod!Kubai francia

Kubából lestük el ezt az egyszerű, de mégis meghökkentő színösszeállítást. A piros, lila vagy rózsaszín körmök végére vékony fehér csík kerül.

Elkészítés: pont úgy, mint a franciamanikűr, csak piros alappal. Fesd be a körmöd végig a kívánt piros színre. Majd teljes száradás után a végeket húzd át fehér színnel vékony csíkban.

Sok pink

Míg néhány éve a többszínű festés volt a divatban, addis most ugyanannak a színnek a különböző árnyalatai a menők.

Elkészítés: Nem kell öt különböző lakkot vásárolnod, elég egy főszín és egy fehér. Kezdd a lakkozást mindkét nagylábujjadon, majd tegyél lakkot egy kis tálkába, és fokozatosan keverj hozzá 1-1 csepp fehéret.

http://www.nailsuite.com/assets/images/app_pink.jpg

Az első kevert színt a második lábujjadra kend, és így haladj az egyre világosabb színekkel kifelé.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.