Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárstílusban

2011.08.24


Milla, a vamp

Milla Jovoich, a népszerű modell többek között az Ötödik elem című amerikai filmnek köszönheti népszerűségét. A hölgy azóta egy divatcéget alapított. A siker nem tér ki útjából. Sminkje is határozottságot, erős karaktert tükröz, de egyben nőies is.J Lo, a bronzistennő

Lopez kisasszony először a zenei- és filmiparba tört be, ezután jött a saját divatkollekció, és a parfümök, cipellők áradata. Az énekesnő mostanra egy igazi üzletasszonnyá vált. Ami a sminkjét illeti, ő inkább a bronzos árnyalatokat részesíti előnyben. Így mindig napbarnított hatást kelt. Tudja, mi áll neki a legjobban. A vörös rúzst is bevetette, de mégis a barna az igazi.

http://img2.timeinc.net/people/i/2006/stylechannel/makeovers/061030/jennifer_lopez400.jpg


Scarlett, az angyali szépség

Scarlett Johanssont filmes múltja ellenére fJustin Timberlake klipjében is láthattuk. A színésznő Woody Allen kedvence. A díjkiosztókon mindig sikert arat megjelenésével. Ebben sok szerepe van sminkjének is. A pink, és a pasztell árnyalatok nemcsak üdeségét, de ártatlanságot tükröző kisugárzást biztosítanak neki.

http://img.timeinc.net/people/i/2006/stylechannel/blog/061204/scarlett_johansson_300x400.jpg

Jolie, és a szempár

Angelina Jolie dekoratív megjelenését arcvonásai kiemelésének köszönheti. Tudjuk, hogy smink nélkül is nagy a szája, kicsi az orra, és szabályos, szögletes az arca. De még fel is dobja profi sminkesek segítségével. Általában a nagy szemeit szokta kiemelni sötét tónusokkal. Ajkaira pedig enyhe árnyalatot használ. Arcára minimális pirosítót ken. Így minden tekintet először a kiemelt szemekre helyeződik.

http://www.storyonline.hu/data/sztarlexikon/kepek/t394.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Véleményem

(B. Lilla Beatrix, 2011.09.04 16:37)

Egész jól fogalmazol és igazat írsz.
Minden elismerésem a tiéd kedves szerkesztő. ;-)

Re: Véleményem

(M. Viktória, 2011.09.04 21:19)

Köszönöm véleményed!

Örülök, hogy tetszenek az írásaim! :)