Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dívák töretlen népszerűséggel

2011.08.21


Audrey Hepburn már a huszadik század közepén elismert szinésző volt. Ő aztán igazán tudta, mivel hívja fel magára a férfiak figyelmét. Alkalmazta a jól bevált praktikát: fekete testhez simuló ruha hozzá színben azonos magassarkú cipővel. No meg egy magas frizura, és egypár ékszer. Ez Audrey receptje. Aki beveti, annál garantált a siker.


http://styleandfashion.blogosfere.it/images/Hepburn,%20Audrey%20(Breakfast%20at%20Tiffany's)_02.jpg

Marilyn Monroe még most is nagy népszerűségnek örvend. Hollywoodi színésznők fejében nem egyszer megfordult már, hogy leutánozzák a stílusát (pl. Christina Aguilera). Marilyn platinaszőke haja újdonságnak számított a hölgy felemelkedése idején. Kihívónak tartott öltözete mostanra példát szolgáltat az elegancia terén. Bebizonyította, hogy nemcsak a fekete, hanem a fehér ruhácska is lehet elegáns.

Bridget Bardot tanúbizonyságot adott arról, hogy a hosszú, tupírozott hajkorona egy elegáns hölgy elengedhetetlen kelléke. Megjelenése irigylésreméltó volt. Szemét erős tussal emelte ki, haja pedig szinte mindig be volt göndöritve. Választása gyakran egy testre simuló ruhára esett, amelynek szabása a kifinomultságot tükrözte.

Elizabeth Taylor megjelenése mindig is kifogástalan volt. Ő egy igazi klasszikus szépség.  Haja ugyan nem volt hosszú, de mégis elegáns hatást keltett. Nem vetette meg a báli ruhákat, ami valljuk be, még most is jól jön egy-két estélyen. Öltözetéhez mindig egy ékszerszettet viselt.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.