Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kylie, a trendmutató

2011.08.19

 

Kylie tudja, hogy az ezüst szín hódít a kifutókon. Ezen a képen épp a Dolce&Gabbana egyik kreációjában tündököl. Pici, ám kecses termetéhez jól passzol a csillogó estélyi, mely egy díjátadón is megállná a helyét. A sminkjénél arra ügyelt, hogy a figyelem a tekintetére essen. Fekete dúsító szempillaspirált használt, szemhéjára ciklámen színű árnyalatot alkalmazott, ajkait pedig lágy pink színű rúzzsal festette ki.

http://img2.timeinc.net/people/i/2007/startracks/070219/kylie_minogue.jpg

A fekete szín mindig is az eleganciát és a kifinomult ízlést tükrözte. A térdig érő ruhácskához ezüst díszítéssel szegélyezett magassarkú, és hosszú fekete kabát járult. A hátra zselézett  haj illik Kylie arcformájához. A napsugarak ellen is felfegyverkezett egy trendy fekete napszemüveggel. Egy elegáns partira kitűnő választás ez az összeállítás.

http://shoeblogs.com/wordpress/images/minogue1.jpg

Az apró termetű sztár hatalmas sarokkal ellátott topánkákat visel, hogy ne maradjon észrevétlenül. A szezon legújabb trendje az óriási sarok, mely hosszabbítja, és kecsesebbé is teszi a lábakat. Ne hagyd ki te sem!

Az énekesnő nem feledkezik meg a kiegészítőkről. Hátrafésült haja mellett az ezüst, csüngő fülbevalő biztosítja az eleganciát.

Kyle Taio Cruzzal forgatott klipje során is bemutatta a fekete árnyalat rafináns voltát.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.