Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rihanna: vörösen, de stílusosan

2011.08.20

A feltűnő mintájú bordó estélyit göndör tincsekkel párosította az énekesnő. Nyaklánccal már túlzás lett volna a szett, így trendy karikafülbevalóval tette teljessé az összhatást.

Alapszabály: nem lehet mindent kihangsúlyozni az arcon. Ha a szemek feketén ki vannak húzva, és műszempillával kiemelve, inkább enyhe pírt, és szájfényt kenjünk az ajkunkra. Így a kifinomult ízlés biztosított.

 

Feltűnési cél esetén jöhet a bordó rúzs, de csak díjátadókra, nagyobb eseményekre állja meg a helyét. A hétköznapokban kicsit túlzás lenne. Rihanna öltözeténél a két árnyalat párosítása nyerő választás. A visszafogottabb színű, szürke felső, és magassarkú remekül megállja helyét a vadabb szoknya, és vörös haj mellett. A masni kislányos bájat kölcsönöz az énekesnőnek.

Egy összejövetelre megfelelő minta a csipke. A hölgy sikkes megjelenését a lágyan lehulló, hosszú hajfonat biztosítja.

Letisztult szépség: hosszú, fényes egyenes haj + elengedhetetlen fekete ruha. Hatalmas ékszerek= mellőzve.

Party style: korall árnyalatú miniruha, magas körömcipő, ciklámen körmök, és vastag, fényes nyaklánc. Indulhat a buli!

 

Hétköznapokban is ellenállhatatlanul: az öltözék lehet visszafogott, pl. fehér blúz, de párosítsd feltűnő bőrszoknyával, vagy piros sorttal!

A sztár a Reb'l Fleur névre keresztelt illattal jelent meg a parfümpiacon. Az üvegcsébe bele van sűrítve Rihanna merész, csillogó stílusa. A nevet a hölgy nyakán lévő tetoválás ihlette. Pacsuli, vanília, és borostyánkő összetevőivel rendelkezik a termék. Az énekesnőt gyakran nevezte lázadó virágnak nagymamája, így emlékek is tarkítják a parfümöt.

Az illathoz készült reklám meglehetősen magával ragadó. Rihanna egy óriásvirág közepén helyezkedik el, amelynek szirmai lágyan mozognak. Amikor lépésnek indul, egy tükörben meglátja feketeruhás, rossz énjét, át is alakul e sötét árnyalatúvá megjelenése. A lázadó virágot megkísérti a vágy, amelynek nehéz ellenállni. Végül visszatér jobbik énjéhez, amely megőrzi a titokzatos férfi emlékét.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

solymár homok utca 24

(tubolydori@gmail.com, 2011.09.06 16:23)

helló