Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stíluskölcsönzés

2011.09.20


Elisabeth Olsen és Diane Keaton

,,Szeretem Diane Keaton-t és Katherine Hepburn-t."- magyarázta Mary Kate és Ashley kistestvére. A stíluskölcsönzés azonnal fefedezhető a képen: a színésznőhöz hasonlóan rafinált kiegészítőkkel dobta föl Elisabeth az egyszerű fehér blúzt.

Joan Jett és Kristen Stewart

Farmer, tornacipő, és  „épp az ágyból keltem föl” kócos frizura: Kristen a vörös szőnyegen is előnyben részesíti a kényelmes viseletet. Csakúgy, mint stílus-példaképe, Joan Jett is. Épp ezért játszhatta el jól Bella megtestesítője a „The Runaways” című film énekesnőjét.

Elizabeth Taylor, és Dita von Teese

Azt hisszük, hogy csak úgy magától talált rá Dita a burleszk- stílusra? Alighanem! Liz Taylor fiatal kori fotói minden bizonnyal Dita kezébe kerülhettek, amelyről a frizurát, a hangsúlyos szemöldököt, és az elegáns ruhát kölcsönözhette.

Jane Birkin, és Sienna Miller

A laza fölső, szabadon engedett hajzuhatag, és a farmer egyaránt mintául szolgált Sienna számára, azonban a felemelő, optimista kisugárzás inkább Jane arcán figyelhető meg.

Grace Kelly, és January Jones

A lágy esésű fehér ruha, az apró fülbevaló, és a hátrafésült elegáns frizura igazán nőies megjelenést nyújt viselőinek. Grace és January már csak tudhatja.

Courtney Love, és Taylor Momsen

Rózsaszín árnyalatok, ugyanakkor a rock- stílus jegyei is felfedezhetőek a két hölgy fellépésében. Színpadi szerepléshez kitűnő választás.

Twiggy, és Emma Watson

Fiús haj, amely a hosszú loboncok helyett az arcra irányítja a figyelmet. E frizura segít abban, hogy letisztult, belső szépségünket is útjára engedjük.

Janis Joplin, és Miley Cyrus

Habár világok választják el a két hölgyet, a hullámos hajzuhatagban megosztoznak. A közönség, és a zene okozta érzés mindkettejük arcán megjelenik.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.