Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vogue- testvérászok

2011.11.13

1. Az Olsen ikrek a kontraszthatásra helyezték a hangsúlyt. A fekete, és fehér blúz egyaránt elegáns viselet, amelyhez a nagy lencséjű szemüveg teszi fel a pontot az i-re.

Elle, és Dakota Fanning zsebelte be a 2. helyezést. A baba-arcú lányok fodros, fehér ruhája már-már angyali külsőt kölcsönöz nekik.

A Clarins nővérek négyes ereje bronzéremben részesült. Viseletük extravagáns, és nem mellőzi a feltűnést. Csipke, bőr, szatén, és pántos ruha egyaránt található ruhásszekrényükben. Ehhez társul a remek pózolási technika is.

4. Ruby, és Lily Aldrige barna, visszafogottabb hajzuhataggal hódít. A testvérpáros megjelenése mégsem átlagos. Öltözetük ötletes passzintásokból tevődik össze.

Cara, és Poppy Delevigne az ötödik hellyel büszkélkedhet. Vásárlási mániájukat ők sem tagadhatják le. Egyenes, kihúzott hát, extra magassarkú, és kiegészítők tömkelege. A különbség talán a szemöldöknél leledzik. A világos hajhoz mindenképpen jobban illik az enyhébb árnyalatú változat.

Bianca, és Coco Brandolini megjelenése nem éppen hasonló. A hatodik helyen végzett Bianca inkább a kényelmesebb farmerfelsőt, hosszú szoknyát részesíti előnyben, míg Coco csíkozott miniruhával, és magassarkúval emeli ki karcsú alakját.

Beyoncé, és Solange széles mosollyal foglalta el a hetedik helyet. Míg az előbbi lágyan leomló tincsekért van oda, Solange inkább a vidámabb „nagy” frizurát hordja. Az anyagok terén mindketten favorizálják a szatént.

8. Charlotte Gainsbourg, és Lou Doillon vonásai annyira hasonlítanak, mintha már-már ikrek lennének. Hajviseletük, és optimizmust mellőző arckifejezésük jelzi a köteléket. No meg persze a fekete- fehér árnyalatok párosításával kiválasztott darabok is.

9. Kate, és Pippa Middleton kulcsszava a kalap, és a kis retikül. Az elengedhetetlen kiegészítők a mintás ruhácskát dobják föl, amelyhez szinte ugyanolyan cipellőt választottak.

A tizedik helyen végzett Kate, és Rooney Mara. Szintén a fekete-szín imádói, azonban Kate bőrszín-árnyalata élettel telibb, mint Rooney sápatag arca.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.