Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érezd magad hercegnőnek!

2011.08.19


Igaz, hogy már lejárt a báliruhás korszak ideje, de egy-két kelléket nyugodtan  felhasználhatsz belőle.
A fűző karcsúvá tesz, és szebbnek mutatja az alakod. Elegáns estélyeknél minden férfi tekintete rád fog meredni, ha egy hosszú estélyiben jelensz meg fűző karcsúsította derékkal!

A görög istennőket idéző ruhakölteményeket a legnevesebb színésznők, énekesnők veszik fel a dijátadókra, partikra. A ruha szabása lenge, és gyöngyök diszitik, csakúgy, mint Apfroditét, vagy Hérát. Már csak az aranyalma hiányzik.

A kisasszonyos megjelenés alapvető feltétele a szabadon hagyott vál. Ezáltal magadra vonzod a tekinteteket, de mégsem mutatsz meg mindent. Egyszerre csábító, és ártatlan kisugárzást érhetsz el ezzel.

A fodros ujjak a hercegnők korszakát idézik. Lágy esése van, és kecsesen mutat. A fehér szín az, amelynél a legjobban érvényesül ez a hatás. De vigyázz, ne legyen a ruhád mindenütt fodros, mert az már túlzás lesz! Egy helyen is elegendő a hullámok bevetése.
A magassarkú használata kötelező egy ladynek. Ne legyen egytalpú, és természetfelettien magas. A tűsarkú most nem alkalmas. Ehelyett egy kisebb sarokkal rendelkező cipellőt válassz, mely mégis magasít egy csöppet, de nem túlságosan. A cipőt díszítheti egy-két csillogó mütyür, de ne vonja el a figyelmet a ruhádról!

És végül az ékszerek!
Ha szereted a feltűnő típusúakat, akkor ne legyen az összes ékszered óriási, csupán egy-kettő.  Érdemes abból választani egy nagyobbat, feltűnőbbet, ami kiemeli azt a testrészedet, amelyre büszke vagy. Ha a karcsú derekad az, akkor legyen az öved csillogó kövekkel díszítve. Ha domborulataidra szeretnéd rávonni a figyelmet, akkor vegyél fel egy nagy gyémántos gyakláncot, mely hangsúlyozza a dekoltázsodat!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.