Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit sugallsz az öltözeteddel?

2011.08.24

 
Mindig az alkalomhoz illően kell öltözni, de ez nem jelentheti azt, hogy nem csempészheted bele az összeállításba saját stílusod egy-két kiegészítőjét. Ha a vad rockeres style-t szereted, nem kell elnyomnod az egyéniségedet egy elegáns összejövetel miatt. Csupán meg kell találnod az összhangot a kettő között. Egy elegáns fekete ruhát feldobhatsz egy szegecses karkötővel, vagy övvel. Ezt ellensúlyozza a ruhához illő kecses magassarkú.

Ha a csábító szerepébe szeretsz bújni, akkor erre is lehetőséged van, de a munkahelyeden, egy irodában nem állja meg a helyét. Főként egy állásinterjún. Ugyanakkor bevethetsz egy-két trükköt, ami mégis csinosnak mutat.

A fekete ceruzaszoknya nem túl rövid, ám mégis testhez simuló, így diszkréten leszel feltűnő. A sminked is lehet enyhébb, ugyanakkor sokat sejtető. Ha eddig a szemed és a szád is ki volt hangsúlyozva, most csak az egyiket emeld ki. A füstös tekintet és a vörös ajak helyett egy bézs árnyalat is megállja a helyét.

Ha a szolidabb típusba tartozol, ám meghívtak egy vad buliba, részt szeretnél venni, ugyanakkor nem mered felvállalni a stílust, szokj bele apránként!  Az első alkalommal csak az ajkaidra tegyél egy feltűnőbb rúzst! Legközelebb próbálkozz egy vadabb sminkkel, utána jöhet a zilált frizura, és az extrém ruha! Ne vegyél fel rögtön egy új stílust, mert akkor csak szokatlannak éreznéd a helyzetet, és nem tudnál kikapcsolódni! Lépésenként ismerkedj meg vele!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.