Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szépségnek lenni nem nehéz!

2011.08.18

A legfontosabb, hogy merj tükörbe nézni. Először fogadd el magad belülről, és légy békében a lelkeddel. Ha kiegyensúlyozott és derűlátó leszel, az már megszépít. A kisugárzás sokat vet a latba.

Előfordulhat, hogy egy 90-60-90-es topmodellalkatú lánynak semmi esélye melletted, mert belőle hiányzik az, ami benne megvan: a titokzatos kisugárzás, báj.
Persze a lelki béke után következhet egy kis vizuális, térbeli tett is. Nemcsak a lelkeddel, hanem a testeddel is békében kell lenned. Ha sehogy sem tudod elfogadni magadon azt a plusz 5-6 kilót, légy elszánt, és sportolj egy kicsit, de azért tarts szünetet is.Nem kell a végletekig menni, hisz már sokszor hallhattuk, a férfiak szeretik a teltebb idomokat. Lehet, hogy egy 48 kilós lányon jobban mutat egy feszülős estélyi, de mit is kezdhet egy pálcikával a férfi? (Ez végül is ízlések és pofonok kérdése.) Lehet, hogy álmaid hercege a vékonyabb lányokért van úgy oda, és rád ügyet sem vet, de te még mindig csak róla álmodozol? Ha kilátástalan a helyzet, egyszerűen próbáld meg elfelejteni. Az ilyen pasik legtöbbször nem a lány lelkét veszik figyelembe, hanem csak a csomagolásra buknak.
A témától visszatérve a következő tipp: próbáld meg azt kihangsúlyozni magadon, ami a legszebb rajtad. Ha a lábaid hosszúak, és vékonyak, hordj minél többször miniszoknyát. Ha a szemeid nagyok, hangsúlyozd ki őket mégjobban. És ne felejtsd el, ha eszerint fogsz kimenni a világba, egyből arra esik majd az emberek tekintete, így pozitívan fognak gondolni a megjelenésedre.

Amit sosem szabad megtenned, mert árthat a kifinomult ízlésednek:
- rikító sminkeket, és hajszínt használnod

The image “http://img2.timeinc.net/people/i/2007/stylewatch/wouldyouwearit/070319/ashley_olsen_400x300.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

- fölös kilókkal egy túlságosan feszülős köldököt láttató top-ot felvenned. Hidd el, inkább jobb egy kicsit szolidabban öltözködnöd, pl. egy A vonalú empire ruhácska eltakarja a nemkívánatos részeket, és kényelmesebben fogod érezni magad benne.
- túl sokat láttató ruhácskát felvenni a kiszemelt meghódítása érdekében. Nem kell egy romantikus vacsorára mélyen dekoltált felsőt, öv nagyságú miniszoknyát, és tűhegyes magassarkút felvenned. Ettől a férfinak csak elmegy a kedve tőled, esetleg egyszer-kétszer bújik hozzád, majd ,,csak egy kis kaland volt a mi viszonyunk" szöveggel leráz a következő napokban. Az elegancia sokkal kifinomultabb ízlésről árulkodik, és a kiszemelt is komolyabban fog majd venni.

Egy párkapcsolat során a két fél illata jelentős szerepet játszik az érzelmek terén. Előfordul, hogy a buszon megérzed kedvesed illatát, és máris azok a romantikus kettesben eltöltött percek jutnak erről az eszedbe.Ahhoz, hogy párodnál is maradandóan kellemes emléket hagyj hátra, bátran kísérletezz a különféle parfümökkel, míg meg nem találod azt, amely pont a te személyiségedet tükrözi. Ha megtaláltad, őrizd meg, és ne cserélgesd hetente az illatodat, mert így nem éred el a kívánt hatást.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.